Logo
Loading

FARA® Customized Functional Solutions for Food

A Faravelli által megalkotott FARA® testreszabott funkcionális megoldásokat aprólékosan úgy tervezték meg, hogy megfeleljenek a kutatás-fejlesztési szakemberek szigorú igényeinek. A 2000-es évek eleje óta a FARA® forradalmasítja az élelmiszeripart olyan testreszabott készítményekkel, amelyek a kiválóság határait feszegetik.

Páratlan minőség és innováció

Prémium minőségű hidrokolloidokból készült stabilizátoraink és emulgeálóink az innováció nélkülözhetetlen összetevői. A FARA® megoldások lehetővé teszik, hogy kiemelkedő teljesítményt és érzékszervi élményt nyújtó termékeket hozzon létre, különösen olyan alkalmazásokban, ahol a víz kritikus szerepet játszik.

A Faravelli vállalatnál elismerjük a K+F szakemberek kulcsfontosságú szerepét az innováció előmozdításában. A FARA® testreszabott funkcionális megoldások alkotják a készítményei sarokkövét, biztosítva azokat az eszközöket és szakértelmet, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az elképzeléseket precízen és hatékonyan valóra váltsák.

Megközelítésünk

Testreszabott megoldások: Minden ötletet és koncepciót egyedi kihívásként kezelünk, testreszabott funkcionális rendszereket fejlesztünk, amelyek pontosan megfelelnek az Ön egyedi igényeinek.

Pontosság és minőség: Megoldásaink gondosan kiválasztott nyersanyagokból állnak, így biztosítva, hogy pontosan megfeleljenek az Ön készítményeinek követelményeinek.

Az Eredmény

Szakértelmünket az Ön elképzelésével kombinálva nagy teljesítményű, stabil és kiegyensúlyozott funkcionális rendszereket hozunk létre, amelyek javítják élelmiszertermékei minőségét és állagát.

Image Name for Seo
AZ INNOVÁCIÓ KULCSKÖVE

FARA® testreszabott funkcionális megoldások olyan alapkőként szolgálnak, amely egyesíti az összetevőket és az ipari folyamatokat, és innovatív ötleteit megvalósítható és költséghatékony valósággá alakítja.

Intelligens megoldások az Ön formulázási igényeihez

Megoldásaink az élelmiszer ipari alkalmazások széles skáláját szolgálják ki, egyedi funkciókat kínálva, amelyek javítják az állagot, a stabilitást és az általános teljesítményt.
Cukrászda

Tökéletes zselésítést, texturálást és stabilitást érhet el az édességekben, beleértve a funkcionális gumicukorral és zselatinmentes opciókat is.

Öntetek és Bevonatok

Javítsa a fagylaltbevonatok, hullámzások és desszertfeltétek textúráját és megjelenését.

Töltelékek és Krémek

Kiváló állagú, stabilitású és zsírpótló képességű péksütemény töltelékek, pudingok és kenhető krémek fejlesztése.

Krémes Desszertek

Hozzon létre sima, konzisztens textúrákat panna cottában, krémkaramellben, pudingokban és még sok másban, zsírszegény és zselatinmentes opciókkal.

Tejtermék és Sajt

Stabil, kiváló minőségű joghurt, lágy sajt és vegán sajt alternatívákat készítsen, kiváló emulgeálási és fagyás-olvadási stabilitással.

Fagylalt

Biztosítsa a kívánt állagot, az emulgeálódást és a kristályosodás megelőzését a fagylaltokban és sorbetekben, beleértve a vegán és ultrakönnyű opciókat is.

Lekvárok és Gyümölcskészítmények

Stabil, magas rosttartalmú lekvárok és gyümölcskészítmények fejlesztése, amelyek tökéletesek a többrétegű pékáru töltelékekhez és kiskereskedelmi termékekhez.

MIÉRT VÁLASSZA A FARA®-T?

Testreszabható megoldások

K+F Támogatás

Gyorsított Fejlesztés

Költséghatékony Innováció

Globális Hatókör

Innovációs Központ

Termelési Kiválóság

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérdéseid vannak, vagy több információra van szükséged? Itt vagyunk, hogy segíthessünk! Írj nekünk, hogy együtt megtaláljuk a tökéletes megoldást az Ön igényeire.


* Az űrlap kitöltésével elfogadja adatkezelési szabályzatunkat
 
  


Szeretne naprakész maradni híreinkkel kapcsolatban?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!



A hírlevelünkre való feliratkozással elfogadja our privacy policy